Aanbouw

Een aanbouw, of uitbouw zoals het ook genoemd wordt, kan uw leven verrijken. De uitbreiding van een leefruimte zoals een keuken of woonkamer kan uw huis immens veranderen. Zo is het mogelijk meer lichtinval te realiseren of om simpelweg meer ruimte te creëren. Dit kan uw woonplezier verhogen doordat u nu die serre heeft waarvan u altijd al heeft gedroomd of een grote woonkeuken dat het hart van het huis is.

Denk daarnaast ook eens aan een erker. Deze kleine uitbouw kan een enorme verandering in de leefruimte zijn. Optisch krijgt u meer ruimte en op de juiste plaats, bevordert het ook de lichtinval in het huis. Tevens kan een carport of een veranda een groot verschil maken. De carport kan als opslag gebruikt worden en een veranda kan een uitbreiding van uw leefruimte zijn. In de zomer tot laat buiten zitten en lang genieten van het voor- en najaar zijn dingen die het leven aangenamer maken.

Er zijn nog vele mogelijkheden die hier niet genoemd zijn, maar die wel degelijk door ons te realiseren zijn. Graag komen we bij u thuis om uw woonwensen op te nemen en te kijken naar alle mogelijkheden.